Matrassen

Wilt u ook lekker wegdromen op een heerlijk matras in uw nieuwe bed van De Beddenspecialist? Al sinds 1962 zijn wij een begrip op het gebied van bedden en matrassen in Amsterdam en omstreken. Het kiezen van een juiste matras is geen gemakkelijke keuze, maar wij voorzien u graag van persoonlijk, deskundig en betrouwbaar advies. Onze slaapadviseurs zullen samen met u bepalen wat voor uw slaaphouding het meest comfortabel is. Kom langs in onze showroom en kom proefliggen!

Matrassen assortiment

De Beddenspecialist heeft een breed assortiment matrassen speciaal voor u geselecteerd op comfort en kwaliteit. De hardheid van de matrassen varieert van soepel, medium, stevig tot extra stevig. U kunt zelf bepalen wat voor u het meest comfortabel is. Daarnaast verkoopt De Beddenspecialist bekende en gerenommeerde merken zoals AupingM LineBeka en Van Landschoot. Wij helpen u altijd graag tijdens uw zoektocht naar het perfecte matras. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken!

De Beddenspecialist Amsterdam

De Beddenspecialist is sinds decennia een begrip in Amsterdam-Noord. Wij zijn onderscheidend ten opzichte van nabijgelegen beddenwinkels door onze vakkennis, kwaliteit/prijsverhouding en uitmuntende klantvriendelijkheid. Onze slaapadviseurs zoeken samen met u naar de beste optie aansluitend op uw individuele slaaphouding. Of uw voorkeur nou uit gaat naar een koudschuim matras, pocketvering matras of traagschuim matras, samen zorgen we voor een optimale nachtrust. Wij luisteren daarbij goed naar uw wensen en bovendien kunt u direct komen proef liggen. Een heerlijke nachtrust, daar gaat het om!

Het geschikte matras ontdekken bij De Beddenspecialist

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie over het kopen van een nieuw matras? Wij nodigen u van harte uit om onze matrassen uit te proberen in onze showroom in Amsterdam-Noord en te ontdekken welke het beste bij u past. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak! Dat kan middels het contactformulier, ook kunt u direct bellen naar 020-6316494 of mailen naar info@beta.debeddenspecialist.nl. Wij zien u graag tegemoet in onze showroom!

Volg ons ook op Facebook!

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!