Koop uw nieuwe matras in Amsterdam!

Matras kopen Amsterdam? Op zoek naar een nieuw matras, danwel éénpersoons of tweepersoons? De Beddenspecialist is de expert wat betreft bedden, matrassen, boxsprings en bedtextiel. U kunt bij ons ook terecht voor de bekende merken als Van Landschoot, Mline en Auping. Heerlijk en aangenaam slapen op een matras dat ook nog eens fysiek aansluit. Een matras is een duurzame aankoop, doorgaans wilt u er een langere periode profijt van hebben. Bespreek daarom uw wensen met ons, zodat wij u goed kunnen adviseren. Klantvriendelijkheid, een goede kwaliteit/prijsverhouding en expertise zijn kernwoorden die ons kenmerken.

Breed assortiment

Matras kopen AmsterdamDe Beddenspecialist verkoopt een breed assortiment aan matrassen, er is voor ieder wat wils. Wij selecteren de matrassen bij het inkopen op kwaliteit en comfort. Afhankelijk van uw voorkeur en wat goed voor u ligt, kunt u kiezen voor matrassen in verschillende hoedanigheden. Soepel, medium, stevig en extra stevig. Wat vindt u lekker liggen? En ook belangrijk, waarop slaapt u het beste, voor een optimale nachtrust?

Matras kopen Amsterdam, persoonlijk advies

In onze showroom in Amsterdam kunnen wij u voorzien van advies op maat, geheel afgestemd op uw wensen. U bent welkom van dinsdag t/m zaterdag. Kom graag langs, wij serveren ook een lekker kopje koffie. Zo kunt u zich rustig oriënteren. Ook zijn er een aantal aanbiedingen die u kunt bekijken.. Op=op! Naast matrassen verkopen wij bedbodems, boxsprings, dekbedden, ledikanten, en bedden. Indien u meer zoekt dan alleen een matras, bent u bij ons dus aan het juiste adres. U kunt spontaan binnen lopen of vooraf een afspraak maken.

Lekker slapen

Een goede nachtrust doet wonderen. Het is verfrissend en u kunt weer tegen de dag aan. Weet u, dat we gemiddeld 1/3 van de dag slapen? Daarom is een goed matras zo belangrijk. Er komen details bij kijken zoals vering, ondersteuning, dikte, ventilatie en hardheid. Voor iedere persoon verschilt hierin de voorkeur. Bij de Beddenspecialist zijn ervaren adviseurs die u prima kunnen adviseren bij uw keuze. Wij garanderen u dat u vele jaren plezier zult hebben van uw matras. Bel 020-631 64 94 of mail info@beta.debeddenspecialist.nl.

 

Volg ons ook op Facebook!

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!