Koudschuim matras

Bent u op zoek naar een matras met hoge conformiteit? Dan raden wij u aan een koudschuim matras aan te schaffen! Het grootste voordeel van dit matras een hoog aanpassingsvermogen hebben, waardoor ze zich kunnen aanpassen aan jouw lichaam. Wat zijn de voordelen van koudschuim matrassen? En wat kan De Beddenspecialist voor u betekenen?

Wat is een koudschuim matras?

Koudschuim matrassen zijn gemaakt van een synthetische schuimsoort dat ook wel HR-schuim wordt genoemd. Het materiaal aan de binnenzijde heeft een open celstructuur. Dit maakt een koudschuim matras een unieke keuze.

Voordelen van een koudschuim matras

Een koudschuim matras biedt veel voordelen. Allereerst zorgt de open celstructuur ervoor dat het materiaal goed ventileert en vocht doorlaat. Wanneer u het snel warm heeft ’s nachts is een koudschuim matras dus ideaal voor u. Het matras neemt namelijk uw lichaamswarmte snel op, maar voelt niet warm aan. Een ander voordeel is dat deze een hoog aanpassingsvermogen heeft. Dit betekent dat het matras zich vormt naar de contouren van uw lichaam. Hierdoor bieden de matrassen een goede lichaamsondersteuning. Tot slot zijn koudschuim matrassen erg duurzaam. Ze hebben een levensduur van ruim 10 jaar. Al met al zorgen deze matrassen voor een optimaal slaapcomfort en een goede nachtrust.

Aanbod van De Beddenspecialist

Bij de Beddenspecialist vindt u verschillende soorten matrassen. Onze matrassen zijn allemaal geselecteerd op comfort en kwaliteit. Wij verkopen de bekende, gerenommeerde merken:

Kom proefliggen in onze showroom!

Bent u benieuwd naar onze koudschuim matrassen? Kom proefliggen in onze showroom! U vindt hier een uitgebreid aanbod aan bedden, matrassen en toebehoren. Ook kunt u zich hier laten adviseren door een van onze beddenspecialisten. U kunt uiteraard ook uw vraag stellen door contact met ons op te nemen!

Volg ons ook op Facebook!

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!