Elektrische boxspring

Een boxspring geeft een nauwkeurige ondersteuning van uw lichaam door de metalen veren die aan de binnenkant verwerkt zitten. Wij bij De Beddenspecialist begrijpen dan ook als geen ander dat uw voorkeur naar een boxspring uit zou gaan. Echter zijn er veel verschillende mogelijkheden in het kiezen van een boxspring waar u over na kan denken. Van de kleuren van de stof tot het soort hoofdbord. Gaat uw voorkeur uit naar een elektrische boxspring? De Beddenspecialist voorziet u graag van persoonlijk advies, zodat u altijd de juiste keuze maakt en met een blij gevoel de deur uitstapt.

Het kiezen van een boxspring

Het kiezen van een bed dat perfect bij u past is geen gemakkelijke keuze. Een boxspring bestaat uit twee hoofddelen, het onderstel en een verend matras. Veelal wordt een boxspring gecombineerd met een pocketvering matras, echter kan in principe elk soort matras gebruikt worden. Door het gebruik van de metalen binnenveren biedt het extra comfort en kunnen de verschillende ‘zones’ worden ingesteld op meer of minder tegendruk. Daarnaast kunt u uiteraard kiezen voor een elektrische boxspring, zo kunt u bijvoorbeeld vanuit uw bed tv kijken of ‘s avonds rechtop een boek lezen. Uw perfecte boxspring is bij De Beddenspecialist altijd te vinden, door de beschikbaarheid van verschillende kleuren, stijlen en materialen is uw boxspring altijd aan te passen aan het interieur van uw slaapkamer.

De Beddenspecialist staat voor u klaar

Bij De Beddenspecialist kunt u kiezen uit veel verschillende merken, zoals Auping, M line, Beka en Van Landschoot. Daarnaast bieden wij u ook verschillende eigen merken. Wij staan bekend om onze uitmuntende klantvriendelijkheid en de goede kwaliteit/prijsverhouding. De Beddenspecialist staat altijd voor u klaar en biedt u het juiste slaapadvies met onze ervaren vakkennis. Naast complete bedden, en losse matrassen hebben wij ook een ruim aanbod in bedtextiel, zoals dekbedden, kussens en linnengoed.

Interesse in een elektrische boxspring? Neem contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een elektrische of vlakke boxspring? Of wilt u meer informatie over een van onze andere slaapsystemen? Kom gerust langs in onze showroom of neem contact met ons op!

Volg ons ook op Facebook!

Elektrische boxspring

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!