De Beddenspecialist, de Boxspring winkel in Amsterdam

Voor boxsprings in diverse varianten bent u bij De Beddenspecialist in Amsterdam aan het juiste adres. Kom langs in onze boxspring winkel Amsterdam en bekijk het uitgebreide assortiment. Er zijn diverse boxspring combinaties mogelijk, maar de meest gekozen variant is de combinatie met een pocketvering matras.

Wat is een boxspring?

boxspring winkel amsterdamEen boxspring is eigenlijk een doos met veren, vandaar “box-spring”. In deze doos zitten metalen veren welke naar boven en beneden kunnen bewegen, wat dit type bed erg veelzijdig maakt. Op deze manier krijgt u nauwkeurige ondersteuning voor een optimale nachtrust. Uiteraard is de boxspring in verschillende stijlen verkrijgbaar, zo kunt u deze mooi aan laten sluiten op uw interieur. Indien gewenst zijn er losse hoofd- en voetborden verkrijgbaar en andere accessoires. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact op of bel met 020-631 64 94.

Hoe kan ik een boxspring instellen?

De Pocketvering is een variant met een binnenvering van metalen springveren, waarvan iedere springveer in een afzonderlijk zakje zit verpakt. Op deze manier kan het lig- of slaapcomfort toenemen, doordat u de zones in kunt stellen voor meer of minder tegendruk. Een andere variant van de boxspring is het veringmatras, ook wel de bonellvering genoemd. Dit is de stuggere klassieke versie, waarvan de springveren onderling met elkaar verbonden zijn.

Diverse bekende merken van topkwaliteit

Bij De Beddenspecialist in Amsterdam-Noord bent u van harte welkom om te komen proefliggen op diverse merken boxsprings van topkwaliteit. Zoals Auping, Mline, Polypreen International, Norma, Van Landschoot, Henson Design en Ubica. Profiteer van de voordelen van een bezoek aan onze showroom, zoals ontspannen en op uw gemak rondkijken en desgewenst proefliggen. De medewerkers bij De Beddenspecialist hebben een professionele instelling en kunnen u uitstekend adviseren wat betreft de mogelijkheden.

Kom proefliggen in onze boxspring winkel Amsterdam

Kom langs in onze beddenwinkel in Amsterdam-Noord aan de Vuurwerkerweg 17a. Voor een heerlijke nachtrust zult u in onze showroom zeker slagen! Heeft u vragen neem contact op of bel met 020-631 64 94.

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!