Tips bij het kopen van een boxspring

Bij het kopen van een boxspring gaat u waarschijnlijk niet over een nacht ijs. Slapen is een van de belangrijkste dingen voor een goede gezondheid en dit wordt nog al eens onderschat. Het is daarom belangrijk om goed te weten waar u op met letten bij het kopen van een boxspring. Wij geven u graag de belangrijkste tips voor het kopen van een boxspring.

Vier tips bij het kopen van een boxspring

 1. Een boxspring kiezen op het uiterlijk
  Uiteraard wilt u een boxspring kopen die goed in uw slaapkamer past. Het is echter van belang dat u zich hier niet door laat leiden. Een boxspring kan er prachtig uitzien, maar dit betekent nog niet dat hij ook lekker ligt.
 2. Vergelijk de alternatieven 
  Zorg dat u voldoende alternatieven heeft om te vergelijken. Een eerste indruk zegt niet altijd alles. Door meerdere boxsprings te vergelijken verkleint u de kans op een miskoop.
 3. Check de voorwaarden en garantie
  Zorg dat u te allen tijde op de hoogte bent van de voorwaarden en garanties. Vraag in onze winkel gerust naar de voorwaarden en garantie.
 4. Denk aan het totale plaatje
  Wanneer u een nieuw bed koopt krijgt u misschien ook te maken met andere afmetingen waardoor u nieuwe dekbedden nodig hebt. En dat kussen, is dat ook niet eens aan vervanging toe?

Boxspring kopen bij De Beddenspecialist

Een goede en gezonde nachtrust staat bij ons centraal. Ieder individu heeft zijn of haar eigen wensen met betrekking tot slaapcomfort en een voorkeur voor slaaphouding. De Beddenspecialist voorziet u van een persoonlijk en betrouwbaar advies zodat u een heerlijke nachtrust tegemoet gaat. Kom eens langs in onze showroom in Amsterdam-Noord!

Meer informatie? Neem contact op!

Met onze ervaring en deskundigheid staan wij garant voor uw slaapgenot! Meer informatie over onze producten of dienstverlening? Neem gerust contact met ons op! Dit kan via het contactformulier op onze website. U kunt tevens direct bellen naar 020-6316494 of mailen naar info@beta.debeddenspecialist.nl. Wij zien u graag tegemoet in onze winkel!

Volg ons ook op Facebook!

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!