Boxspring kopen Amsterdam

Boxspring kopen in Amsterdam? De Beddenspecialist verkoopt boxsprings in verschillende soorten en maten, met verschillende mogelijkheden. Een boxspring is opgebouwd uit veren van metaal. Deze metalen veren bewegen zowel naar boven als naar beneden. Voor een efficiënte fysieke ondersteuning is een boxspring echt een aanrader. U kunt ook nog kiezen uit losse hoofd- en voetborden en variëren qua looks. Kom gerust eens langs in onze showroom in Amsterdam en kom proefliggen. Onze specialisten helpen u graag verder.

Verschillende soorten boxsprings

Auping De Original boxspring

Een boxspring bed is een ideale en veelzijdige matrasdrager met een hoge instap en goede ventilatie. De Beddenspecialist is officiële Auping Select dealer. Hiernaast verkopen wij onder andere de merken M Line en Henson Design.

Een boxspring matras bestaat uit metalen springveren in de binnenvering, waarvan het slaapsysteem bestaat uit een onderstel en een verend matras. Er zijn echter twee soorten boxspring matrassen met elk hun eigen kenmerken.

Bonellvering is het klassieke matras waarbij de springveren onderling met elkaar zijn verbonden. Deze is stugger dan pocketveringmatrassen, waarbij iedere springveer in een afzonderlijk zakje zit. Ga voor comfort en het afstellen van meer of mindere tegendruk.

Boxsprings op maat

Met een boxspring heeft u de keuze uit verschillende soorten combinaties. De ervaring leert dat men vaak kiest voor een pocketveringmatras. Maar feitelijk gezien is op een boxspring onderstel iedere matrassoort toepasbaar. Zoekt u een bed dat u aan kunt passen naar het interieur van uw slaapkamer? Met een boxspring kunt u kiezen uit verschillende stijlen, materialen en kleuren. Kom langs in onze showroom en wij adviseren u graag!

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u meer informatie over het kopen van een boxspring in Amsterdam of heeft u interesse in een van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder op weg naar een perfecte nachtrust.

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!