Beddenzaak Amsterdam

De Beddenspecialist is een beddenzaak in Amsterdam. Bent u op zoek naar een perfecte nachtrust? Droomt u al jaren van een ultiem slaapcomfort zonder lichamelijke klachten in rug of nek? De beddenspecialist, leverancier van hoogwaarde kwaliteitsbedden, opereert al sinds 1962 vanuit haar vestiging in Amsterdam Noord. Bij de Beddenspecialist kunt u terecht voor de bekendere en betere merken zoals Auping, Henson Design en Baker Bedford.

Uw slaapcomfort staat bij de Beddenspecialist centraal! Iedereen heeft zijn of haar eigen behoeften en slaaphouding als het op een goede nachtrust neerkomt. Daarom begeleidt de Beddenspecialist u bij de aanschaf van een nieuw slaapsysteem met persoonlijk en betrouwbaar advies op maat.

Perfecte nachtrust op maat

De Beddenspecialist in Amsterdam gaat samen met u op zoektocht naar de ideale combinatie van ledikant en matras. Alleen de juiste combinatie met betrekking tot uw eigen individuele slaaphouding zorgt voor een goede nacht. Met alleen een ledikant komt u niet ver in uw zoektocht naar het ultieme slaapcomfort. Onze ervaren collega’s helpen u graag bij het maken van de juiste combinatie, door goed naar uw wensen te luisteren en deze te vertalen in een goede keuze.

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Wij zijn altijd blij met de reacties van onze klanten. Omdat wij service op maat bieden gaan onze klanten altijd met een tevreden gevoel de deur uit. Dit gevoel creëren wij door alleen met producten van hoogwaardige kwaliteit te werken. Door onze ervaring zijn we in staat met een kritische blik, een mooie selectie van bedden, matrassen en overige accessoires aan u aan te bieden.

Mede in combinatie met onze service en dienstverlening op maat is De Beddenspecialist met recht dé beddenzaak uit Amsterdam te noemen.

Meer informatie? Neem contact op!

Bent u klaar om het ultieme slaapcomfort te ervaren? U bent altijd van harte welkom in onze showroom in Amsterdam Noord. Wilt u liever eerst de mogelijkheden met ons bespreken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder! 

Volg ons ook op Facebook!

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!