beddenwinkel in amsterdam

Beddenwinkel in Amsterdam – De Beddenspecialist in Amsterdam

Bent u op zoek naar een nieuw bed, nieuw matras of nieuwe kussens in de omgeving van Amsterdam? Dan bent u bij De Beddenspecialist in Amsterdam op het goede adres! De Beddenspecialist is de vertrouwde beddenwinkel in Amsterdam! Onze naam zegt genoeg. Wij zijn dè beddenspecialist in Amsterdam en omgeving. Wij zijn in 1962 gestart en inmiddels uitgegroeid tot een begrip op bedden- en matrassengebied!

Breed assortiment bedden en matrassen in Amsterdam

U vindt een breed assortiment aan bedden en matrassen bij ons in de showroom van onze beddenwinkel in Amsterdam. Of u nu op zoek bent naar eenpersoonsbedden, tweepersoonsbedden, seniorenbedden of ledikanten. U vindt uw perfecte bed gegarandeerd bij De Beddenspecialist in Amsterdam.

Bekende en gerenommeerde merken

Wij hebben alle bekende en gerenommeerde merken, zoals Auping, M Line, Ruf Betten, Van Landschoot en Norma in ons assortiment. Bekijk hier alle merken. Iedere persoon is anders en heeft andere behoeftes als het gaat om slaapcomfort. Het is daarom van groot belang om het juiste advies te krijgen gebaseerd op uw wensen en behoeftes.

Comfort en kwaliteit voorop

De aanschaf van een nieuw bed of matras is een serieuze aankoop en dat begrijpen wij als geen ander. Comfort en kwaliteit staan hierbij voorop. Kom langs bij onze beddenwinkel in Amsterdam en bekijk onze showroom. U bent van harte welkom en wij voorzien u graag van passend advies! Op een aantal matrassen bieden wij een omruilgarantie aan, met een termijn van drie maanden. Voor specifieke informatie hierover kunt u contact opnemen, bel 020-6316494.

beddenwinkel in amsterdam

Waarom De Beddenspecialist in Amsterdam?

Wij kenmerken ons door onze vakkennis, kwaliteit/prijsverhouding en klantvriendelijkheid.

Extra service

Buiten de grote collectie aan ledikanten, bieden wij ook elektrische bedliften, incontinentie-moltons tegen ongewild vochtverlies en een uitgebreide collectie spreien. Tevens heeft u de keuze uit een grote sortering dekbedovertrekken van bekende merken zoals Cinderella, Van Dijck en Auping/BeddingHouse. Indien u niet in staat bent om zelfstandig de winkel in Amsterdam te bezoeken, bieden wij u een ophaal- en wegbrengservice.

Kom langs bij onze beddenwinkel in Amsterdam!

Met onze ervaring en deskundigheid staan wij garant voor uw slaapcomfort! Meer informatie over onze producten of dienstverlening? Neem gerust contact met ons op! Dat kan via het contactformulier op onze website. U kunt tevens direct bellen naar 020-6316494 of mailen naar info@beta.debeddenspecialist.nl. Wij zien u graag tegemoet in onze beddenwinkel in Amsterdam!

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!