De Beddenspecialist Amsterdam, 25 minuten rijden van Landsmeer

Een echt goede nachtrust zonder rug of nekklachten, droomt u daarvan? Zoekt u naar het ultieme slaapcomfort? Dan kunt u prima terecht bij De Beddenspecialist in Amsterdam. Wij leveren sinds 1962 hoogwaardige kwaliteitsbedden. U bent van harte welkom om te komen proefliggen in onze showroom in Amsterdam Noord.

Gerenommeerde merken voor het beste slaapcomfort

Beddenspeciaalzaak LandsmeerIn ons assortiment hebben wij gerenommeerde merken opgenomen zoals Baker Bedford, M Line, Auping, Vroomshop, Henson Design, Dico, Van Landschoot en Ubica. Bekijk het volledige overzicht van de merken in onze collectie. Wat een goede nachtrust betreft, geldt voor ieder individu een andere slaapbehoefte- en houding. Hierbij kunnen onze verkoopadviseurs u prima adviseren.

Betrouwbaar advies op maat

Een nieuw slaapsysteem is een investering op de lange termijn. Daarom is het belangrijk dat u de juiste combinatie bed/ledikant, matras aanschaft. Dit draagt bij aan een ideale slaaphouding. Hoe beter de nachtrust, des te gezonder u zich overdag zult voelen. De verkoopadviseurs bij De Beddenspecialist luisteren goed naar uw wensen, en zullen dit vertalen in de juiste combinatie die perfect aansluit.

Tevredenheid van onze klantenkring

Wij zijn blij hier te mogen noemen dat wij veel positieve geluiden vernemen vanuit onze klantenkring. Denk aan reacties zoals “een heerlijk uitgeslapen gevoel” of echt een “ervaring van comfort”. Wij kunnen hoge kwaliteit leveren doordat wij uitsluitend werken met producten uit het midden- en hoog segment. Bij de inkoop bekijken wij de producten met een kritische blik. Of het nu gaat om bedden, matrassen of andere accessoires.

Beddenspeciaalzaak Landsmeer? Kom naar onze showroom in Amsterdam Noord

Zoekt u een beddenspeciaalzaak Landsmeer? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Amsterdam Noord, gelegen aan de Vuurwerkerweg nummer 17. Er is hier voldoende gratis parkeergelegenheid. Ook als u buiten de openingstijden langs wilt komen is dat mogelijk, bel dan even met 020-631 64 94 of neem contact op.

 

Volg ons ook op Facebook!

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!