De Beddenspecialist Amsterdam, op ongeveer 15 minuten van Diemen

Zoekt u een beddenspeciaalzaak Diemen voor het ultieme slaapcomfort? Droomt u van een echt goede nachtrust zonder rug of nekklachten? Dan bent u bij De Beddenspecialist in Amsterdam aan het juiste adres. Wij zijn leverancier van hoogwaardige kwaliteitsbedden, sinds 1962. Gevestigd in Amsterdam Noord op ongeveer 15 minuten rij afstand van Diemen. Wij verkopen bekende gerenommeerde merken zoals Auping, M Line en Baker Bedford.

Slaapcomfort staat centraal!

beddenspeciaalzaak diemenBij De Beddenspecialist staat slaapcomfort centraal. Qua nachtrust heeft iedereen zijn of haar eigen behoeften en slaaphouding. Onze verkoopadviseurs bieden prima begeleiding bij de aanschaf van een nieuw slaapsysteem. Voor een beddenspeciaalzaak Diemen kunt u prima bij ons terecht, persoonlijk en betrouwbaar advies op maat.

De juiste combinatie van ledikant en matras

De Beddenspecialist uit Amsterdam zoekt samen met u naar de ideale combinatie van ledikant en matras. Dit zorgt gegarandeerd voor een goede nachtrust. Maak uw wensen kenbaar zodat wij de juiste vertaalslag kunnen maken. Zo wordt u heerlijk uitgerust wakker.

Tevredenheid gegarandeerd bij de Beddenspecialist

Van onze klantenkring horen wij veel positieve geluiden. Een heerlijk gevoel van “uitgeslapen zijn” en optimaal comfort na de aanschaf van een nieuw bed en/of matras, zijn reacties die wij mogen ontvangen. U krijgt kwaliteit omdat wij uitsluitend met producten uit het midden- en hoog segment werken. Wij kijken kritisch wanneer wij nieuwe bedden, matrassen en accessoires selecteren. Onze uitstekende service en dienstverlening eraan toegevoegd, maken het verhaal compleet.

Welkom in onze showroom

U bent van harte welkom in onze showroom aan de Vuurwerkerweg nummer 17, in Amsterdam Noord. Hier is tevens gratis parkeergelegenheid. Ook buiten onze reguliere openingstijden kunt u langskomen, bel dan 020-631 64 94 voor een afspraak of neem contact op.

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!