De Beddenspecialist in Amsterdam, 20 minuten van Almere

Zoekt u naar het ultieme slaapcomfort? Droomt u al jaren van een echt goede nachtrust, zonder rug of nekklachten? De Beddenspecialist, leverancier van hoogwaardige kwaliteitsbedden, opereert al sinds 1962 vanuit haar vestiging in Amsterdam Noord. U bent bij ons aan het juiste adres voor de bekendere en betere merken zoals Auping, M Line en Baker Bedford.

Uw slaapcomfort staat bij de Beddenspecialist centraal! Iedereen heeft zijn of haar eigen behoeften en slaaphouding als het op een goede nachtrust aankomt. Daarom begeleidt de Beddenspecialist u bij de aanschaf van een nieuw slaapsysteem, met persoonlijk en betrouwbaar advies op maat. Voor een beddenspeciaalzaak Almere moet u dus bij ons zijn.

De Beddenspecialist zoekt de juiste combinatie

beddenspeciaalzaak AlmereDe Beddenspecialist uit Amsterdam gaat samen met u op zoek naar de ideale combinatie van ledikant en matras. Alleen de juiste combinatie met betrekking tot uw eigen individuele slaaphouding zorgt voor een goede nachtrust. Met alleen een ledikant komt u niet ver in uw zoektocht naar het ultieme slaapcomfort. Onze ervaren collega’s helpen graag bij het maken van de juiste combinatie, door goed naar uw wensen te luisteren en deze te vertalen in een goede keuze. Uw nachtrust staat bij ons centraal!

Tevredenheid gegarandeerd bij De Beddenspecialist

Wij prijzen ons gelukkig dat wij veel positieve geluiden mogen horen van onze klantenkring. Het verschil met betrekking tot het gevoel van “uitgeslapen zijn” en comfort, is echt uitzonderlijk te noemen na de aanschaf van een nieuw bed en/of matras.

Dit gevoel creëren wij door alleen met producten uit het midden- en hoog segment te werken. Dankzij onze ervaring zijn wij in staat met een kritische blik een schitterende selectie van bedden, matrassen en overige accessoires aan u voor te leggen.

Uitstekende service

Mede in combinatie met onze uitstekende service én dienstverlening, is de Beddenspecialist met recht de beddenspeciaalzaak uit Amsterdam en omgeving te noemen.

Bent u er klaar voor om het ultieme slaapcomfort te ervaren? Dan bent u van harte welkom in onze showroom aan de Vuurwerkerweg nummer 17 in Amsterdam Noord. Er is hier gratis parkeergelegenheid. Schikt het niet om langs te komen op onze reguliere openingstijden? Bel dan voor een afspraak of neem contact op, wij zorgen dat u in alle rust onze producten kunt bekijken.

 

Volg ons ook op Facebook!

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!