Beddengoed Amsterdam

Onze naam zegt eigenlijk al genoeg, wij zijn dé beddenspecialist in Amsterdam en omgeving. In 1962 zijn we gestart en inmiddels uitgegroeid tot een begrip op bedden- en matrassengebied. Hiernaast hebben we ook een brede collectie beddengoed: dekbedden, kussens en linnengoed.

Assortiment beddengoed Amsterdam

U vindt een breed assortiment beddengoed bij ons. Een goede nachtrust wordt grotendeels bepaald door het matras maar u wilt natuurlijk ook lekker onder de dekens kunnen kruipen. Als beddenspecialist besteden we daar vanzelfsprekend ook aandacht aan. Zo hebben we geschikte dekbedden voor ieder seizoen, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een vierseizoenen dekbed. Tevens bieden we diverse materialen aan. Een wollen dekbed neemt vocht goed op en is anti-allergeen. Veel mensen kiezen echter voor dons omdat het licht van gewicht en erg comfortabel is. Dons is overigens ook vocht opnemend. Voor mensen met een huisstofallergie is synthetisch materiaal zeer geschikt, omdat het makkelijk wasbaar is. Onze dekbedden zijn verkrijgbaar in verschillende maten zodat u altijd een geschikte maat kunt vinden passend bij uw bed.

De aankoop van een kussen is heel persoonlijk. Een matras wordt vaak beschouwd als het belangrijkste deel van het bed maar eigenlijk is het kussen net zo belangrijk. Een kussen zorgt er namelijk dat u comfortabel ligt en dat een goede houding heeft. Uiteraard hebben we een breed assortiment kussens bij De Beddenspecialist. We onderscheiden drie soorten kussens: synthetisch, dons en schuim kussens. Een synthetisch kussen heeft een redelijk vaste vorm en is vaak redelijk zacht en licht. Een dons kussen daarentegen is makkelijk te vervormen. De hoeveelheid dons bepaalt de hardheid. Schuim kussens hebben een vaste vorm en kunnen dus niet vervormd worden. Deze kussens bieden de beste ondersteuning voor uw lichaam. Komt u gerust eens langs om te kijken welk type kussen het beste bij u past.

Daarnaast hebben we ook een ruime selectie linnengoed. Van hoeslakens, dekbedovertrekken, kussenslopen tot lakens we hebben het allemaal bij De Beddenspecialist. Het bedlinnen is uiteraard verkrijgbaar in verschillende afmetingen en materialen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor katoen of voor het gladde satijn. In de zomer zorgt katoenen linnengoed voor verkoeling maar in de winter kan flanellen beddengoed u warm houden.

Kom langs bij De Beddenspecialist

Van dinsdag tot zaterdag bent u van harte welkom bij De Beddenspecialist, in onze showroom te Amsterdam. Wij werken ook op afspraak mocht uw voorkeur hier naar uit gaan. In onze showroom tonen wij u een uitgebreid aanbod aan bedden, matrassen en beddengoed.

Wij kenmerken ons door onze vakkennis, kwaliteit/prijsverhouding en klantvriendelijkheid. Voor beddengoed Amsterdam moet u bij De Beddenspecialist zijn!

 

Volg ons ook op Facebook!

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!