Beddenspecialist Amsterdam

Onze naam zegt eigenlijk al genoeg, wij zijn dé Beddenspecialist in Amsterdam en omgeving. In 1962 zijn we gestart en inmiddels uitgegroeid tot een begrip op bedden- en matrassengebied.

Assortiment bedden Amsterdam

U vindt een breed assortiment bedden bij ons. 1 persoons, 2 persoons, seniorenbedden en ledikanten. Wij verkopen bekende, gerenommeerde merken als Auping, M Line, RUF Betten, Van Landschoot en Svedex. Wij zijn ervan overtuigd dat wij het bed hebben dat precies past bij uw wensen en smaak. Uiteraard voorzien wij u graag van een passend en persoonlijk advies.

Op onze website kunt u ons uitgebreide assortiment van bedden, matrassen, toppers, bedbodems, boxsprings, ledikanten en bedden alvast online bekijken.

Showroom bedden Amsterdam

De aanschaf van een bed is een serieuze aankoop. We besteden namelijk gemiddeld ongeveer 1/3 per dag aan slapen, en dus in bed. Comfort en kwaliteit staan dan ook voorop. U bent van harte welkom bij De Beddenspecialist, in onze showroom te Amsterdam. Hier tonen wij u een uitgebreid aanbod aan bedden en matrassen en kunt u zelf het bed al eens even uitproberen. Zo komen we er ook achter welk matras het beste bij u past.

Bekijk ook eens onze showroomaanbiedingen, die zeer zeker interessant voor u kunnen zijn. Hierbij geldt uiteraard op=op. Het betreft een wisselend aanbod van allerlei soorten artikelen en merken.

Wij kenmerken ons door onze vakkennis, kwaliteit/prijsverhouding en klantvriendelijkheid. Voor bedden in Amsterdam moet u bij De Beddenspecialist zijn!

Volg ons ook op Facebook!

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!