Bed kopen Amsterdam

Wilt u een compleet bed met matras en bedbodem kopen in omgeving Amsterdam? De Beddenspecialist heeft een breed assortiment aan ledikanten en boxsprings. Kom langs bij onze winkel om het bed van uw keuze te vinden. Een degelijk ledikant, een comfortabele boxspring of een kinderbed? Het is bij ons allemaal mogelijk. Wilt u voorafgaand aan uw bezoek meer informatie? Neem dan contact op over de mogelijkheden.

Een compleet bed kopen?

bed kopen almereU wilt een bed compleet met matras en bedbodem kopen? De Beddenspecialist verkoopt onder meer de bekende merken Auping, M-Line, Norma en Silvana. Onze verkoopmedewerkers zoeken samen met u naar de beste combinatie van ledikant en matras, aansluitend op uw individuele slaaphouding. Dit zorgt voor een optimale nachtrust. Wij luisteren daarbij goed naar uw wensen en bovendien kunt u direct komen proef liggen. Een heerlijke nachtrust, daar gaat het om!

Wat is slaapcomfort?

In een wakkere toestand houden we ons lichaam in model. Het komt frequent voor dat we dan verkeerd zitten of staan en het lichaam geeft dan zelf een signaal, denk aan pijnsteken. Je corrigeert dan als vanzelf je houding om klachten te voorkomen. Tijdens het slapen lukt het niet meer om het lichaam te corrigeren. Zie bijvoorbeeld iemand voor de televisie in slaap vallen, mensen liggen dan in de meest oncomfortabele houdingen. Een bed houdt het lichaam in model en als het bed juist is worden we in de meeste gevallen uitgerust en probleemloos wakker.

Bed kopen in Amsterdam? Kom langs!

U bent van harte welkom in onze beddenwinkel in Amsterdam. Onze verkoopmedewerkers zijn professioneel en de winkel weet een luxe gevoel te creƫren, daar wij alleen met producten uit het midden- en hoog segment werken. Wij hanteren een kritische blik bij de inkoop. Voor meer informatie, neem contact op of bel 020-631 64 94.

Volg ons ook op Facebook!

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!