Axelsson Boxspring 28 cm

De vernieuwde Axelssøn boxspringcollectie neemt je elke nacht mee naar de bestemming van je dromen. Van het rustieke Chester over de hippe straten van Berlijn naar het romantische Rome, de collectie -volledig van Belgische makelij- biedt modellen naar ieders smaak en stijl. Axelssøn voert je zélfs mee naar the city that never sleeps, al zijn we er bij Van Landschoot zeker van dat je maar al te graag onder de wol van ons New York-design zal kruipen.

Waarom kiezen voor een Axelssøn boxspring?

100% Belgisch
De Axelssøn collectie wordt 100% in eigen beheer vervaardigd. We hebben dus controle over elke stap in het productieproces en garanderen zo de beste kwaliteit.

Jouw keuzes, jouw design
Axelssøn geeft een nieuwe definitie aan ‘maatwerk’. Van hoofdbord tot stoffen en type matras: jij kiest zelf alle onderdelen van je boxspring en haalt zo een uniek ontwerp in huis.

State-of-the-art matrastechnologie
3 keer zo resistent tegen transpiratievocht, verhoogde duurzaamheid en onovertroffen comfort: ons revolutionair hybride koudschuim vormt de basis van de Axelssøn Hybride matrassenlijn.

Voordelen Axelssøn Hybride matrassen

Ultraresistent tegen transpiratievocht
De kern van de Axelssøn hybride matrassen is een nieuw type koudschuim met open celstructuur die zorgt voor uitstekende ventilatie en vochtafvoer. Kwaliteitstesten tonen dat de vochtresistentie 3x hoger is dan bij gewone koudschuim matrassen.

Ecologische en hygiënische hoes
De matraskern wordt verpakt in een tijk van Tencel. Deze absorberende stof, gemaakt van houtvezels van de eucalyptusboom, heeft nog betere vochtafdrijvende eigenschappen dan katoen en is dus hygiënisch én perfect temperatuurregulerend. Koel in de zomer, warm in de winter. Wist je trouwens dat Tencel al meerdere Europese ecologische awards kon binnenhalen?

Dubbel comfort dankzij hybride koudschuim & pocketveren
De combinatie van hybride koudschuim met pocketveren die elk onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen, bezorgt je dubbel slaapcomfort: de veerkern past zich perfect aan volgens de contouren van je lichaam, de hybride koudschuimtechnologie levert uitstekende veerkracht en aanpassingsvermogen.

Duurzame kwaliteit
Dankzij de uitstekende ventilerende en drukverdelende eigenschappen, hebben Axelssøn Hybride matrassen een langere levensduur. De tijken in de collectie kregen bovendien een extra ‘Vortex’ behandeling, goed voor een hogere kwaliteit en duurzaamheid.

Kies je opties
De Axelssøn Hybride standaard uitvoering is al het neusje van de zalm, maar wie nog verder wil gaan in slaapcomfort, kiest bijkomende opties. Een tijk voorzien van Ice Touch afwerking, bijvoorbeeld. Die vormt de ideale buffer tegen temperatuurschommelingen. Of een Hybride 3000, met een kern van intelligente hoge en lage pocketveren die al je nachtelijke bewegingen opvangen. De Hybride 4000 gaat nog een stap verder en biedt een combinatie van stabiele en actieve ondersteuning, met individuele veren en luchtdoorlatende celstructuur.

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!