Auping Elysium

Auping Elysium is een 100% circulair matras, gemaakt om heerlijk in weg te zakken. Door het ontbreken van schuim en latex is Elysium een buitengewoon goed ventilerend matras. De onderdelen zijn aan elkaar gehecht met de Niaga® click-unclick adhesive, een verbindingstechniek die ook onthechting van materialen mogelijk maakt. Verder hebben we bewust gekozen voor het gebruik van polyester. Niet alleen omdat dit het meest geschikte materiaal is om een circulair matras van te maken, maar ook omdat het – in tegenstelling tot bijvoorbeeld katoen – geen vocht opneemt. Het zorgt ervoor dat je matras niet broeierig aanvoelt en je het dus ook niet zo snel warm krijgt ’s nachts.

Voor elk lichaam een ander matras

Auping Elysium is niet alleen gemaakt met liefde en aandacht voor de wereld, maar ook met aandacht voor jou. Voor jouw lichaam. Daarom is Auping Elysium beschikbaar in vier verschillende varianten, met elk een andere zonering: de bodytypes. Bij bodytypes draait alles om de verhouding van je schouders en je heupen ten opzichte van je taille. Zo onderscheiden we bodytype X, Y, A en I. Lengte en gewicht spelen hierbij geen rol. Dit is belangrijk voor de hardheid van je matras.

Auping Elysium is verkrijgbaar in 4 bodytypes (X, Y, A en I) en 3 hardheden (soft, medium en firm). Er is dus altijd een matras dat perfect bij jouw lichaam past.

Ligt heerlijk zacht

Dit matras heeft namelijk een Harmony-pocs® comfortlaag, een laag die we speciaal hebben ontwikkeld voor Auping Elysium. Deze laag is opgebouwd uit heel veel (meer dan 800) miniveertjes die individueel verpakt zijn in kleine textielzakjes. De veertjes zorgen voor een goede drukverdeling en geven je het gevoel te worden omarmd, alsof je een liefdevolle knuffel krijgt. Gelukkig wel zonder dat het benauwd aanvoelt, want de miniveertjes hebben een open structuur, die zorgt voor een goede luchtdoorstroming en vochtregulatie.

Productspecificaties

Hoogte: 23,5 cm
Ondersteuning: 3 comfortzones met 16 cm hoge pocketveren, gemaakt van staal en 100% polyester.
Matrasvarianten: 4 (X, Y, A, I)
Maximale belasting: 140 kg per ligvlak.
Matrashardheid: soft, medium en firm.
Comfort: 2,5 cm Harmony-pocs® en 2 cm Vent-tex®.
Tijk (bovenkant van het matras): 100% polyester, wasbaar op 60 C°Bodem en zijkanten (border)100% polyester
Hechtsysteem: Niaga® click-unclick adhesive
Allergie: Auping Elysium is vrij van wol en latex.
Geschikt voor verstelbare bodem: Ja
Handvatten: Ja
Lengtematen: 190, 200, 210, of 220 cm
Breedtematen: 70, 80, 90, 100, 120, 140, 150, 160, 180, of 200 cm
Productie: Gemaakt in Deventer, Nederland.
Garantie: 5 jaar productgarantie, 90 dagen omruilgarantie op het bodytype en de hardheid van het matras en 30 dagen niet goed geld terug garantie.

De beddenspecialist acties

Wilt u meer informatie over onze acties? Klik op onderstaande knop.

Bekijk de acties!